Wat kost het?

Home/Wat kost het?

Eigen inzet

De LSH Portal vereist eigen inzet: een speciale manier van denken, de nodige tijd om in te vullen en het vermogen en de wil tot zelfreflectie. Tijd en moeite die u ruimschoots terugverdient door wat de LSH Portal oplevert! Om dit alles te borgen, begint u altijd eerst met een Implementation Analyzer Workshop en krijgt u daarna ook 2 uur persoonlijke begeleiding tijdens het invullen na de workshop. U dient rekening te houden met tussen de 10 en 15 uur eigen tijdsinvestering naast de workshop. Overigens verdient u deze tijd meer dan terug in de ontwikkeltijd of time-to-market van uw innovatie.

Financieel

Financieel kost de LSH Portal:

  • € 695,– (ex BTW ) voor de eendaagse Implementation Analyzer Workshop, inclusief 2 uur persoonlijke begeleiding en een drie-maand account.*
  • Na deze drie maanden kunt u desgewenst uw account aanhouden voor € 34,– ex BTW per maand.

* Voor innovators in de provincie Flevoland zijn vouchers beschikbaar die de kosten van de workshop dekken. Meer info over de mogelijkheden.

Meer informatie? Inschrijven voor een workshop? Neem contact op met Michiel Jansen van Implementation IQ: michiel@implementation-iq.nl.