Geheimhouding

Home/Geheimhouding

Beveiliging en NDA’s

LSH Portal begrijpt dat uw informatie veilig moet zijn voor de ogen van de concurrentie. Vandaar dat alles wat u invoert in de LSH Portal, wordt opgeslagen in een beveiligde server waartoe alleen u toegang heeft via uw login en wachtwoord. Uw LSH Portal Coach staat onder een zware Non Disclosure Agreement waardoor deze verplicht is tot geheimhouding.

Onderzoek en geanonimiseerde uitwisseling

LSH Portal is gebaseerd op jarenlang onderzoek, waarbij wij statistische gegevens en ervaringen hebben vergaard van een groot aantal innovaties. Het gaat hierbij om de grote lijn en de rode draad: het aantal innovaties, het aantal betrokkenen, de gemiddelde profielen van betrokkenen, het type innovatie, etc. Het gaat dus niet over individuele innovaties. Uw invoer wordt op dit algemene en daarmee anonieme niveau automatisch door de computer meegenomen. Dit betreft daarmee statistische analyse die nooit is terug leiden tot een specifieke innovatie.

Het met elkaar verzamelen en vervolgens delen van deze informatie is de grote kracht van LSH Portal: u krijgt de kennis van vele andere innovaties, wat u helpt om uw implementatiekracht te vergroten. Door zelf deel te nemen helpt u ook de andere innovators – of uzelf met uw volgende innovatie.

Lees de algemene voorwaarden met daarin opgenomen de wederzijdse NDA’s: AV LSH Portal.